​Et skilte-eventyr i Uganda - Africa Road Furniture Ltd.

I 2006 involverede LM Sign sig i et B2B projekt, initieret af Danida og den danske ambassade i Kampala sammen med den Ugandanesiske virksomhed, Standard Signs (U) Ltd. Formålet med projektet, var at hjælpe til i udviklingen af Standard Signs, og samtidig at skabe et grundlag for, at LM Sign på et senere tidspunkt kunne udvide den hjemlige forretning.

Dattervirksomheden African Road blev grundlagt

I første omgang fik vi sat en produktion af serigrafi tryk igang, som gjorde at vi kunne producere et langt mere holdbart skilt, der samtidig så skarpere ud og var en billigere løsning end mange af konkurrenternes. I 2012 udviklede partnerskabet med Standard Signs sig yderligere, da både LM Sign og Standard Signs besluttede sig for at oprette en dattervirksomhed ved navn Africa Road Furniture Ltd. med det formål at producere sikkerhedsskilte, som vi kender det fra danske / europæiske forhold, samt vejskilte.

Seks fuldtidsansatte

I dag beskæftiger vi 6 fuldtidsansatte i Africa Road Furniture Ltd., og har leveret skilte til både Rwanda, Syd Sudan og naturligvis Uganda. Vi har været meget opmærksomme på, at videregive viden, samt at forbedre forholdende for de ansatte. Et udpluk af de områder vi har været med til at udvikle / forbedre er:

  • Udbygning af et køkken; Således at medarbejderne kan få mad produceret fra et renere miljø. Det er ikke et køkken i Europæisk standard, men en væsentlig forbedring i forhold til tidl. forhold.
  • Igangværende udbygning af kantine; Vi har igangsat en udbygning af en kantine, noget som man ikke tidl. har haft i virksomheden. Det er naturligvis med henblik på, at skabe et større sammenhold blandt de ansatte, samt at give dem mere ordnede forhold at spise under.
  • Installation af Pladeklipper; Vi har sørget for, at få sendt en pladeklipper til Uganda, og yderligere været med til at installere den. Det har gjort produktionen både hurtigere og giver en langt bedre kvalitet.

Besøg vores afdeling i Uganda her

Spørgsmål til vores produkter?

Har du spørgsmål om skilte, print eller reklamer, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

L.M. SIGN ApS

Grundtvigs Allé 159
6400 Sønderborg

CVR: 14374094

​Kontakt

Besøg webshop