Bilreklamer til alle slags køretøjer

Søger du et kompetent og professionelt skiltefirma der tilbyder bilreklamer i hele Danmark?    

​Hos LM Si​gn har vi mere end 30 års erfaring med at designe og udarbejde bilreklamer.

Kvalitetsbevidste firmaer og private, øjner muligheden for at udnytte den gratis reklameplads, der er på biler og andre køretøjer. Har du derfor en bil, en varevogn, en lastbil eller et helt fjerde køretøj, hvor der er plads til reklamer, hjælper vi dig gerne, med at få udarbejdet logo og tekster.

Firmabilen er en god reklamesøjle, som alt for få benytter sig af. Det kan vi hjælpe dig med, så du gør ekstra opmærksom på dig selv, med bilreklamer.

Flotte bilreklamer med logo og tekst

Hos LM Sign tilbyder vi bilreklamer med logo og tekst efter dine ønsker. Har du allerede en god idé til, hvorledes det kan se ud, eller har du brug for en faglig vurdering og gode idéer, hjælper vi gerne til med dette.​

Gennem mange år har vi specialiseret os i, at designe reklamer til biler, hvor du blandt andet kan få logo og tekster udskåret i folie i de farver og størrelser, du ønsker.

Vi udfører også fire-farvet print på bilen, samt pakker hele bilen ind i folie. Hos os er der stort set ingen grænser for, hvordan vi kan udforme bilreklamer - så kom til os med din opgave. Vi har altid masser af gode og opsigtsvækkende idéer, som skaber et godt blikfang.

Fullservice med montering på bilen

Er du helt på bar bund i forhold til dine bilreklamer, har vi en utrolig idérig og kompetent designafdeling, som kan udarbejde et layout til dig med nogle forskellige forslag. Således kan du se, hvordan din løsning vil komme til at se ud, før du køber den. 

Du kan naturligvis få et uforpligtende tilbud, så du ikke er bundet til noget. Vi er et fullservice-firma, der designer og udarbejde dine reklamer, samt monterer dem på din bil, så de sidder helt perfekt.

Skal du have reklamer på din firmabil?

Ring på telefon 74 42 53 00 eller skriv til post@lmsign.dk, for at høre nærmere om dine muligheder.​

Spørgsmål til vores produkter?

Har du spørgsmål om skilte, print eller reklamer, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

L.M. SIGN ApS

Grundtvigs Allé 159
6400 Sønderborg

CVR: 14374094

​Kontakt

Besøg webshop