Facadeskilte med et individuelt præg

Søger du et kompetent skiltefirma til produktion af facadeskilte i hele Danmark, tilbyder vi hos LM​ Sign en bred vifte af forskellige typer skilte til facader. Ønsker du at give din facade et individuelt præg med bogstaver og logo i farver, eller mere diskret, har vi stor erfaring med at udføre denne form for opgaver. Skal du derimod bruge en pylon til firmaet, så tilbyder vi også dette.

Vi har eksisteret i mere end 30 år og siden da, har vi hjulpet et væld af både private og virksomheder med harmoniske løsninger, som er tilpasset de arkitektoniske linjer på den eksisterende facade. Bestil facadeskilte i høj kvalitet her hos os og få dine skilte præcis, som du ønsker dem.

Skilte til facader i alle former for materialer

Vi kan hjælpe dig med alle former for facadeskilte. Søger du noget særligt, har vi et dygtigt team, der formår at eksekvere på selv de meste outrerede forespørgsler, så der stort set ikke er nogen grænser for, hvorledes et facadeskilt kan se ud.

Vi er til for at hjælpe dig med at føre dine idéer ud i livet, hvorfor vi er meget lydhøre over for dine krav og ønsker. Vil du have det lakeret i en særlig farve, kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Vi tilbyder blandt andet materialer som:

  • ​Opskummet PVC
  • ​Akryl
  • ​Rustfri stål
  • ​Kobber
  • Aluminium
  • ​Messing
  • MDF-plade samt mange flere.

Få et godt tilbud på skilte til bygningen

Har du en god idé til, hvorledes dine facadeskilte skal se ud, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Har du ingen idéer, men kunne godt bruge en fagmands professionelle vurdering, har du altid mulighed for, at spørge os til råds. 

Hør nærmere om dine muligheder for at få skilte til facaden med et individuelt præg.

Ring på telefon 74 42 53 00 eller skriv til post@lmsign.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

Spørgsmål til vores produkter?

Har du spørgsmål om skilte, print eller reklamer, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

L.M. SIGN ApS

Grundtvigs Allé 159
6400 Sønderborg

CVR: 14374094

​Kontakt

Besøg webshop