Lad os hjælpe med dine print.

Hos LM Sign har vi mange års erfaring indenfor print. Dette gælder både almindelig print, storformat, folier, marketingmateriale og meget meget mere. Så hvad end du mangler visitkort, store bannere eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe! Læs mere om hvad vi kan og hvad vi bl.a. har lavet tidligere, og tøv ikke med at kontakte os hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for lige netop dit projekt.

Pssst. Vi kan desuden også hjælpe med det grafiske udtryk i materialet.

Skal vi trykke dit budskab?

Vi kan hjælpe med at printe alverdens markedføringsmateriale til din virksomhed, så du kan nå ud med dit budskab til kunderne. Uanset om det er visitkort, flyers, plakater eller noget helt andet du mangler, så står vi til rådighed.

Skal vi lave dit næste banner?

Med vores to storformat printere, tør vi godt sige at storformat er noget vi har helt styr på. Hvad end det er et kæmpe banner der skal hænge udendørs, tapetsering af store vægge, eller et helt almindelige roll-up bannere, så kan vi klare det.

Skal vi lave dine mærkater?

Med vores printere og plottere og vores store ekspertise indenfor foliering, tilbyder vi naturligvis også produktion af klistermærker. F.eks. til datering af serviceeftersyn, marketing, information eller noget helt andet. Vi laminerer altid vores folieprint for længere holdbarhed!

Tid til at pifte interiør op?

Vi kan hjælpe med at give interiøret på arbejdspladsen et friskt pust. Dette kunne f.eks. være foliering af døre og vinduer eller hele vægge, der kan give lige netop det look i ønsker. Udover interiør kan det naturligvis også bruges til markedsføring.

Vil du vide mere?

Så kontakt os på tlf: 74 42 53 00 eller post@lmsign.dk

  • No products in the cart.