Har du brug for hjælp til noget grafisk design?

Vi står altid til rådighed med hjælp til grafisk design – om det er større projekter med bannere, visitkort, flyers, logoer osv. eller om det er noget relativt simpelt som et kort budskab der skal printes til en væg. Vi opsætter og retter desuden også grafisk materiale, såfremt det afleverede ikke er opsat i korrekte mål eller proportioner.

Vi har en fuldtids multimediedesigner ansat med stor ekspertise indenfor grafisk design, som altid står klar til at hjælpe med jeres projekter.

Vi kan designe dine reklamer!

Lad os hjælpe med at lave grafisk opstilling af dit markedsførings materiale. Uanset om det er et visitkort, plakater, flyers, annoncer eller noget helt andet – vi kan det hele, i tæt dialog med dig.

Mangler du et flot logo?

Skal du starte ny virksomhed, eller har du brug for et nyt logo, så lad os hjælpe. Vores grafiker har lavet adskillige logoer i tæt samarbejde med kunderne, som alle har været meget tilfredse med det.

Har du mistet din vektorfil?

Vi rentegner logoer og andet grafik såfremt du har mistet filerne, og ikke har dem liggende i trykklar format. Dette kunne f.eks. være hvis du kun har logoet i lav opløsning i png fil, som vil fremstå pixelleret når det printes.

Har du en helt særlig opgave?

Vi vil meget gerne hjælpe med dine grafiske projekter, dette kunne være alt mellem himmel og jord – menukort, indretning, mærkater, møbler osv… Skriv til os og hør nærmere, så finder vi ud af om det er noget vi kan løse.

Vil du vide mere?

Så kontakt os på tlf: 74 42 53 00 eller post@lmsign.dk

  • No products in the cart.