Nyt skilt? Vi kan hjælpe med den rigtige løsning.

Vi står klar til at hjælpe med en god skilte løsning til din virksomhed eller organisation. Vi er specialister i skilte og har mange års erfaring indenfor vores område. Vi kan levere i hele Danmark og kan desuden hjælpe med afmontering af gamle skilte. Om det er en simpelt skilt i folie til facadevinduerne, et oplyst facadeskilt eller en pylon med display – ingen opgave er for stor til os.

Pssst. Vi kan desuden også hjælpe med det grafiske udtryk i materialet.

Skal du bruge et facadeskilt?

Er du ved at starte ny virksomhed, eller er dit gamle facadeskilt slidt? Vi har lavet utallige facadeskilte i hele Danmark, og må derfor siges at have stor kendskab til det. Vi kan hjælpe med en god løsning til en fornuftig pris.

Ny pylon ved indkørslen?

En pylon er et godt værktøj til at vise hvor lige netop din virksomhed hører til. Pyloner kan bruges til simpelt at vise logo og evt. vejvisning, eller de kan ses i mere informativ karakter med informationer, display, åbningstider m.m.

Skal det være udhængsskilt?

Mange virksomheder på gågader eller i storcentrer vælger udhængsskilte da disse viser logo i begge retninger af gaden. Dette kan være som enkeltstående skilt, eller oftest som supplement til deres facadeskilt. 

Folielogo til vinduerne?

Folieskiltning er oftest en effektiv og billig måde at fremvise sin virksomhed. Materialet er hurtigt at producere, og kan skæres i alle former, og er velegnet til bl.a. dekoration af vinduer, åbningstider og meget mere.

Vil du vide mere?

Så kontakt os på tlf: 74 42 53 00 eller post@lmsign.dk

  • No products in the cart.